Poptähti sai fanilta laatikollisen kondomeja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lontoolainen N-Dubz -hiphop-yhtye on saanut viime aikoina runsaasti julkisuutta kun yhtyeen laulajakaunotar Tulisa Contostavlos nimettiin Britannian X Factor -tuomariksi. Muita yhtyeen jäseniä ovat Costas Contostavlos ja Richard Rawson.

Nyt yhtyeen laulaja Richard ”Fazer” Rawson kertoi saaneensa kerran erikoisen fanilahjan. Salainen ihailija lähetti nimittäin poptähdelle laatikollisen kondomeja. Tähti kertoi pitäneen lahjasta, koska siinä oli taustalla tärkeä viesti.

– Sain kerran laatikollisen kondomeja. Minun mielestäni se ei ollut kovin outoa, enemmänkin kivaa. Ainakin fanini ajattelee ”ehkäisevästi”, räppäri kertoi Reveal-lehdelle.

Rawson kertoi järjestävänsä aina aikaa faneilleen, koska tietää ihailijoidensa tulevan siitä iloiseksi. Hän paljasti myös itse menevänsä hämilleen, jos näkee suosittuja artisteja. Rawsonin on uutisoitu deittailevan bändikaveriaan ja X Factor -tuomari Tulisaa.

23-vuotias N-Dubz-tähti Tulisa Contostavlos kertoi äskettäin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana ja varastaneensa käsilaukkuja.

Uusimmat