Kimin aviomies järkyttyi: ”Olet ollut naimisissa ennenkin?!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian asteli lauantaina alttarille NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa. Satojen julkkisvieraiden värittämät häät taltioitiin myös E!-kanavan televisiokameroille. Häistä tehdään nimittäin kaksiosainen televisio-ohjelma.

Nyt Keeping Up With The Kardashians -realityohjelman uusimassa jaksossa uhkean povipommin tuore aviomies Kris Humphries sai tietää ettei avioliitto olekaan kaunottarelle ensimmäinen. Pariskunta vihittiin äskettäin tosielämässä, mutta nyt nähdyssä realitysarjan uusimassa jaksossa Humphries oli silminnähden shokissa uutisesta.

– Olet ollut naimisissa ennenkin? Järkyttynyt Kris hämmästeli saatuaan tietää asiasta.

Koko Kardashianin perhe oli perhelomalla Bora Boralla, kun eräs Kimin läheisistä paljasti kaunottaren olleen naimisissa ennenkin. Komea koristähti kertoi asian tulleen hänelle täytenä yllätyksenä ja pohdiskeli tietääkö hän tulevasta vaimokistaan läheskään kaikkea.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Uusimmat