Leonardo DiCaprio antoi appiukolle synttärilahjaksi värityskirjan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Leonardo DiCaprion myrskyisä on-off -suhde huippumalli Bar Rafaeliin päättyi keväällä, ja molemmat löysivät itselleen pian uutta seuraa. DiCaprio löysi lohdutusta Gossip Girl -tähti Blake Livelystä, kun taas Rafaeli bongattiin Israelista uuden komistuksen käsipuolesta.

36-vuotiaan Titanic-komistuksen on kerrottu olevan korviaan myöten ihastunut 24-vuotiaaseen näyttelijäkaunottareen. Pariskunnan tiedetään edenneen suhteessaan nopeasti ja esitelleen perheensä toisilleen. Nyt DiCaprion uutisoitiin antaneen Livelyn isälle värityskirjan 64-vuotislahjaksi.

– Blaken isä rakasti Leonardon lahjaideaa, lähde kertoi Hollywood Lite -sivuston mukaan.

Toisen lähteen mukaan pariskunta on jo niin ihastunut toisiinsa, ettei kihlautuminen tunnu kaukaiselta ajatukselta. Pariskunta on nähty kuluvan kesän aikana useaan otteeseen luksustreffeillä Euroopassa. Julkkiskaksikko nähtiin myös äskettäin Kalifornian Disneylandissa ystäviensä kanssa.

Inception-näyttelijä seurusteli neljän vuoden ajan huippumalli Gisele Bundchenin kanssa. Suhde päättyi eroon vuonna 2005 ja komistus alkoi seurustelemaan toisen mallikaunottaren Bar Refaelin kanssa. Viiden vuoden on-off-seurustelun jälkeen pariskunnan tiet erosivat, mutta heidän tiedetään olevan vielä ystäviä.

Uusimmat