Mel Gibsonin piina päättyi viimein sopuun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Mel Gibson tuomittiin maaliskuussa pitkään ehdonalaiseen vankeuteen pahoinpitelystä. Hän oli kuukausien ajan otsikoissa hakattuaan entisen tyttöystävänsä Oksana Grigorievan ja uhkailtuaan tätä lukuisia kertoja puhelimessa.

Ongelmainen näyttelijä erosi tyttöystävänsä Oksanan kanssa huhtikuussa 2010. He ovat taistelleet eron jälkeen yhteisen Lucia-tyttärensä huoltajuudesta. Nyt Los Angelesin tuomioistuimen lausunnon mukaan vuoden kestänyt oikeustaistelu päättyi viimein sopuun.

– Tuomioistuin ilmoittaa, että Mel Gibson ja Oksana Grigorieva ovat saavuttaneet ratkaisun heidän välisestään kiistasta, Los Angelesin tuomioistuin ilmoitti lausunnossaan.

Näyttelijän ura on kärsinyt tapauksen johdosta valtavasti, sillä naisia hakkaavalla ja puhelimessa törkeitä rasistisia uhkauksia lateleva näyttelijä on muuttunut Hollywoodissa hylkiöksi, jonka kanssa kukaan ei halua työskennellä. Jopa Gibsonin manageri jätti hänet.

Näyttelijä tunnusti tekonsa eräässä nauhoitetussa puhelussa, joita käytettiin oikeudessa myös todisteena. Hänet tuomittiin kolmeksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen, vuodeksi terapiaan ja 16 tunniksi yhdyskuntapalveluun. Näyttelijän saama tuomio oli monilta osin samankaltainen kuin Rihannan aikoinaan hakanneella Chris Brownilla pari vuotta sitten.

Uusimmat