Eminem diivailee – käsittämätön vaatimus backstagelle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime kesänä uuden Recovery-albuminsa julkaissut hiphop-tähti Eminem piti taannoin pitkään taukoa musiikkiuraltaan, mutta fanit eivät kaikonneet eikä suosio hiipunut. Eminemin uutta albumia myytiin ensimmäisellä viikolla CD-levyinä huimat 741.000 kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa.

Nyt 38-vuotias räppäri on osoittanut melkoisia diivan elkeitä esiintyessään Irlannin Tennent’s Vital -festivaaleilla. Eminem nimittäin halusi backstage-alueelleen puisen lammen, joka on täynnä värikkäitä karppeja. Tähden pyyntö toteutettiin ja lampi rakennettiin räppärin VIP-alueen puutarhaan. The Sun -sivuston mukaan lampi täytettiin värikkäillä kaloilla satojen puntien edestä.

Räppärin kerrottiin pyytäneen alueelleen myös mikroaaltouunin, kokovartalopeilin, käsipainot ja rullautuvat vaatetelineet. Eminemin kerrottiin myös halunneen ruoaksi siemenettömiä vesimeloneja, jogurttia, suolakeksejä ja kasvislautasen dipeillä.

Eminem esiintyi pääosassa omaan elämäänsä löyhästi perustuvassa elokuvassa 8 Mile, joka oli ensi-illassa Suomessa vuonna 2002. Nielsen Soundscanin suorittaman tutkimuksen mukaan Eminem on 2000-vuosikymmenen myydyin artisti yli 32 miljoonalla levyllä. Lisäksi räppäri oli kolmas henkilö, joka ylitti miljardin katsojan rajan VEVO-musiikkivideosivustollaan Youtube-palvelussa. Hänen edellään oli vain Lady Gaga ja Justin Bieber.

Uusimmat