Justin Bieberin videot hakkeroitiin – Youtube tutkii asiaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

17-vuotias teinisensaatio Justin Bieber on tunnettu uskomattoman uskollisista faneistaan. Kanadalaistähti onkin joutunut usein liian innokkaiden fanien hyökkäysten kohteeksi. Youtube-palvelusta megatähdeksi nousseen popparin Twitter-blogilla on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa.

Nyt maailman tämän hetken suosituimman popparin virallisia musiikkivideoita on hakkeroitu Youtube-palvelussa. Hakkeri löysi keinon muuttaa videon tekijänoikeudet itselleen, joten videoita ei pystynyt katsomaan. Muun muuassa yli 600 miljoonaa kertaa katsottu Baby-musiikkivideo joutui hetkeksi vääriin käsiin.

TMZ-sivuston mukaan myös poptähti Lady Gagan musiikkivideoita hakkeroitiin samalla kertaa. Teinitähti Bieberin Youtuben VEVO-musiikkivideosivusto oli tutkintavaiheessa täysin tyhjillään, eikä sivustolla ollut hetkeen ainoatakaan videota katsottavissa. Youtube-palvelu esti pääsyn hetkeksi koko sivustolle.

– Joku huijasi Justin Bieberin ja Lady Gagan videoiden tekijänoikeudet itselleen. Youtube esti hetkeksi hakkeroinnin kohteeksi joutuneet sivustot. Tutkimme asiaa Youtuben kanssa, VEVO-musiikkivideosivusto kommentoi tapahtunutta TMZ-sivuston mukaan.

Megatähteyden saavuttanut teinipoppari Justin Bieber kertoi äskettäin haluavansa palata takaisin kotikaupunkiinsa Kanadan Stratfordiin ja perustaa siellä perheen. Viime aikoina on uutisoitu myös tähden eronneen tyttöystävästään Selena Gomezista, mutta pariskunta tyrmäsi huhut jälleen kerran kuhertelemalla VMA MTV Video Music Awards -palkintogaalassa.

Uusimmat