21-vuotiaan rap-kaunottaren alastonkuvat mediatemppu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka naispuolinen hiphop-tulokas Kreayshawn nähdään parhaillaan verkossa poseeraamassa estottomasti rinnat paljaana. Artistin mukaan hakkerit varastivat ja julkaisivat verkossa hänen yksityiseen käyttöön tarkoitetut valokuvansa.

Kreayshawn nousi monien tietoisuuteen vasta sunnuntaina Los Angelesissa järjestetyn MTV Music Video Awards -palkintogaalan myötä. Hän oli gaalassa ehdolla Parhaan naistulokkaan sarjassa. Nyt hänen nakukuvansa on kuitenkin noteerattu laajasti viihdelehdissä ympäri maailmaa. 21-vuotias Kreayshawn vahvisti eilen kuvien aitouden, mutta totesi olleensa niissä vielä alaikäinen.

Nyt on virinnyt epäilyjä, että kuvat olisivat vuodettu julkisuuteen artistin oman taustatiimin toimesta. Kuvien vuotamisen ajoitus heti MTV-gaalan jälkeen on nimittäin enemmän kuin epäilyttävä. Lukuisat muutkin naistähdet ovat nousseet pinnalle vastaavien ”vuotojen” ansiosta, ja niistä merkittävä osa on ollut järjestettyjä tapauksia. Muiden muassa Paris Hilton, Kim Kardashian, Vanessa Hudgens ja Ashley Greene ovat tulleet suurelle yleisölle alunperin tunnetuiksi nakukuvistaan.

Uusimmat