Poptähti-Jessien backstage-asu käänsi katseet – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi vuoden mielenkiintoisimmista brittitulokkaista on naisartisti Jessie J, jonka Price Tag ja Do It Like A Dude -kappaleet ovat soineet radioaalloilla ympäri maailmaa. Kovassa nosteessa oleva kaunotar on nyt nähty myös julkkisjuhlissa.

Kesällä Jessie J joutui perumaan suuren joukon keikkojaan loukkaantumisen takia. Nyt hän on kuitenkin palannut lavalle Britanniassa järjestetyssä massiivisessa V Festival -tapahtumassa. Siellä neitokainen nähtiin esiintymässä jalka paketissa. Nyt verkossa nähdään myös festivaalin backstagella ikuistetussa kuvassa, jossa Jessien yllä on näyttävä musta toppi.Kuva: BANG Showbiz

Avoimesti biseksuksuaalina nykyisin elävä 23-vuotias laulaja on nyt paljastanut haastattelussa olleensa 17-vuotias, kun oli ensimmäisen kerran tytön kanssa. Päihteetön kaunotar kertoo perheensä hyväksyneen hänen seksuaalisuutensa, vaikka hänet koettiin nuorempana kapinalliseksi.

– Milloin minulla oli ensimmäinen tyttöystäväni? Olisiko 17-vuotiaana? En voi sanoa häntä tyttöystäväkseni, se oli enimmäänkin ensimmäinen tyttökokemukseni.

Uusimmat