17-vuotias teinitähti törttöili Ferrarin ratissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinisensaatio Justin Bieber on tunnettu uskomattoman uskollisista faneistaan. Kanadalaistähti onkin joutunut usein liian innokkaiden fanien hyökkäysten kohteeksi. Youtube-palvelusta megatähdeksi nousseen popparin Twitter-blogilla on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa.

Nyt huikean menestyksen saavuttaneen teinitähden uutisoitiin kolhineen 200.000 dollarin arvoista Ferraria. Ökyautoa ajanut Bieber nimittäin kolaroi Honda Civic -merkkisen auton kanssa Los Angelesissa. TMZ-sivuston mukaan toinen auto vain ”hipaisi” teinitähden menopeliä, joten Bieber ei edes vaihtanut toisen kuljettajan kanssa henkilötietoja.

Bieberin edustajien kuitenkin kerrottiin soittaneen poliisin paikalle. Virkavallan mukaan kumpikaan auto ei kärsinyt vahinkoa, joten tapauksesta ei edes kirjattu raporttia. Myöhemmin selvisi, ettei teinitähti edes omistanut kyseistä tyylikästä ökyautoa.

Megatähteyden saavuttanut teinipoppari Justin Bieber kertoi äskettäin haluavansa palata takaisin kotikaupunkiinsa Kanadan Stratfordiin ja perustaa siellä perheen. Viime aikoina on uutisoitu myös tähden eronneen tyttöystävästään Selena Gomezista, mutta pariskunta tyrmäsi huhut jälleen kerran kuhertelemalla VMA MTV Video Music Awards -palkintogaalassa.

Uusimmat