Matthew Fox ei päässyt bilebussiin – syytetään pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin suositusta Lost-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Matthew Fox joutui taannoin uskottomuuskohun keskelle, kun 25-vuotias yksinhuoltaja Stefani Talbott väitti olleensa seksisuhteessa näyttelijään. Fox kiisti väitetyn seksiskandaalin Playboy-lehden haastattelussa.

Nyt 45-vuotiaan Foxin kerrottiin aiheuttaneen kohtauksen Yhdysvaltojen Ohiossa erään baarin ulkopuolella. TMZ-sivuston mukaan näyttelijäkomistus oli pyrkinyt sisään baarin eteen pysähtyneeseen bilebussiin, vaikka häntä ei oltu kutsuttu vieraaksi ajoneuvoon.

Bussia kuljettanut nainen yritti estää Foxin pääsyn ajoneuvoon, jolloin silminnäkijöiden mukaan näyttelijä suuttui. Kahden lapsen isän kerrottiin tönäisseen naiskuljettajaa rinnan ja mahan alueelle. Paikalla sattui olemaan siviilipoliisi, joka laittoi tähden käsirautoihin.

Fox vapautettiin kuitenkin pian, eikä tapahtuneesta tehty virallista pidätystä. Poliisiraportin mukaan naiskuljettaja antoi näyttelijälle samalla mitalla takaisin ja löi Lost-tähden huulen verille. Nainen kertoi poliisille murtaneensa kätensä lyötyään Foxia.

19 vuoden ajan vaimonsa Margherita Ronchin kanssa naimisissa ollut Matthew Fox oli stripparin mukaan pettänyt vaimoaan hänen kanssaan ollessaan kuvausmatkalla Oregonissa. Jack Shephardin roolia menestyssarjassa esittävä Fox ilmoitti kuitenkin olleensa uskollinen ja syytti stripparia rahallisen hyödyn tavoittelemisesta.

Uusimmat