Isä pelasti Britney Spearsin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears on ollut vuodesta 2008 saakka holhouksessa silloisen hermoromahduksensa takia. Oikeus määräsi isän hoitamaan kaikkia Britneyn asioita, eikä tuomioistuin ole vieläkään suostunut kumoamaan päätöstä.

Nyt yli 100 miljoonaa levyä myyneen tähtiartistin kerrotaan osoittaneen kiitollisuutta isälleen. Spearsin kerrottiin nimittäin kiittäneen isäänsä, koska uskoo tämän pelastaneen hänen elämänsä ja luoneen hänen elämälleen oikean suunnan.

– Britney ymmärtää vasta nyt mitä olisi tapahtunut, jos hänen isänsä ei olisi ottanut vastuuta tyttärestään. Hän on kiitollinen isälleen elämänsä pelastamisesta, tähden lähipiiriin kuuluva henkilö kertoi Radar Online -sivuston mukaan.

Lähde kertoi myös tähden ja hänen isänsä suhteen olevan paremmalla mallilla kuin koskaan. Spearsin kerrotaan olleen tunteikkaassa mielentilassa poistuessaan VMA MTV Video Music Awards -palkintogaalasta viime viikonloppuna. Spears oli kertoman mukaan hokenut isälleen useaan otteeseen rakastavansa tätä.

Suomeen 29-vuotias Britney Spears saapuu 14. lokakuuta. Konserttipaikkana toimii tuttuun tapaan kerralla Hartwall Areena. Spearsin ympärillä vellovat parhaillaan myös kihlaushuhut, sillä tähti on kuvattu sormus vasemmassa nimettömässään. Spears on aiemmin paljastanut avioliiton ja perheen perustamisen olevan harkinta-asteella nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa. Pari on seurustellut kaksi vuotta.