Kanye West haluaa Beyoncen lapsen kummisedäksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles oli viikonloppuna pidetyn MTV Video Music Awards -tapahtuman kuvatuimpia tähtiä. Tähti nimittäin paljasti olevansa raskaana räppärimiehelleen. Entinen Destiny’s Child -tähti kertoi uutisen jälkeen toivovansa esikoisekseen poikaa.

Nyt räppäri Kanye Westin kerrottiin olevan varma siitä, että hänestä tulee Jay Z:n ja Beyoncen lapsen kummisetä. Westin tiedetään kuuluvan laulajakaunottaren ja rapmogulin lähipiiriin. Lähde kertoi The Sun -lehdelle räppärin olevan yhtä innoissaan tulevasta lapsesta kuin itse pariskunta.

– Kanye uskoo, että hänet nimetään lapsen kummisedäksi. Hän kertoi sen olevan suuri kunnia, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Megatähti Beyonce esiintyi MTV-gaalassa räväkästi tanssien raskaudestaan huolimatta. Esityksensä lopussa hän avasi takkinsa ja silitteli vauvamahaansa onnellisennäköisenä. Yleisö riemastui tähden raskaudesta ja laulajan aviomies Jay-Z kuvattiin yleisössä onnesta soikeana ystävänsä Kanye Westin kanssa.

Beyonce saapui palkintogaalaan näyttävässä oranssissa löysässä mekossa, joka kuitenkin paljasti jo pyöristyneen vatsan. Aiemmin Beyonce on kertonut julkisuudessa haluavansa äidiksi 30-vuotiaana. Toive onkin pian täyttymässä, sillä Beyonce täyttää 30 vuotta tämän viikon sunnuntaina 4. syyskuuta.