Nicollette Sheridan tukalassa tilanteessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijä Nicollette Sheridan tunnetaan parhaiten roolistaan Täydelliset naiset -hittisarjan miestennielijä Edie Brittinä. Viidennen tuotantokauden lopussa näyttelijättären roolihahmo kuitenkin tapettiin ulos sarjasta.

Katkera kaunotar haastoi Täydelliset naiset -sarjan luojan Marc Cherryn oikeuteen. Sheridan nimittäin syytti Cherryä muun muuassa fyysisestä pahoinpitelystä, sopismusrikkomuksesta ja syrjinnästä. 47-vuotias näyttelijätär vaati sarjan luojalta ja ABC-televisiokanavalta 20 miljoonan dollarin korvauksia.

Nyt tapauksen tuomarin Elizabeth Allen Whiten kerrottiin varoittaneen näyttelijäkaunotarta oikeustaistelusta. Tuomari nimittäin kehotti Sheridania selvittämään tapauksen ennen sen menemistä oikeuden eteen lokakuussa.

– Tulet käyttämään paljon rahaa tähän tapaukseen, tuomari Whiten kerrottiin sanoneen näyttelijättärelle Huffington Post -sivuston mukaan.

Sheridan kertoi taannoin rakastaneensa roolihahmonsa Edie Brittin näyttelemistä. Edie-roolihahmo kuoli viidennen tuotantokauden lopussa ajettuaan tuohtuneena sähköpylvääseen. Täydelliset naiset -päänäyttelijöiden Teri Hatcherin, Eva Longorian, Felicity Huffmanin ja Marcia Grossin tiedetään olevan sarjan luojan Marc Cherryn puolella oikeusjupakassa.