Pettämisen erikoinen tulos: Kaksosilla on eri isät

Ohhoh! · Neea Jokinen

38-vuotias Charlotte Hillbrandt synnytti vuonna 2005 kaksospojat Marcuksen ja Lucasin. Viime viikolla kuusivuotta täyttäneet veljekset ovat maailman kolmannet kaksoset, joilla on eri isä. Hämmästyttävää geneettistä tapahtumaa voi verrata mahdollisuuteen voittaa lotossa.

Kaksospoikien äiti Charlotte nimittäin tuli raskaaksi ex-miehelleen Michaelille ja uudelle poikaystävälleen Tommylle harrastettuaan seksiä molempien miesten kanssa 48 tunnin sisällä. Hän kertoi eronneensa entisestä aviomiehestään vuonna 2004 ja löytäneensä pian uuden onnen.

Charlotte päätyi kuitenkin myöhemmin riidan päätteeksi hetken mielijohteesta entisen aviomiehensä Michaelin kanssa sänkyyn, vaikka hän seurusteli jo Tommyn kanssa. Huolestunut äiti kertoi, ettei uskaltanut kertoa poikaystävälleen pettämisestä. Pian Charlotte hakeutui lääkärin vastaanotolle aamupahoinvoinnin vuoksi ja sai tietää olevansa raskaana.

Hormonien hyrräämä Charlotte päättikin raskausuutisen jälkeen kertoa tilanteen todellisen laidan ex-miehelleen ja poikaystävälleen. Hän kertoi miesten olleen kaoottisia kerrottuaan raskaudesta, sillä molemmat toivoivat kaksosten olevan omiaan. Pian poikien syntymän jälkeen Charlotte kuitenkin huomasi kaksosiensa olevan erinäköisiä. Hän huomasi Marcus-pojan näyttävän ex-mieheltään ja Lucas-pojan poikaystävältään.

– DNA-testin jälkeen selvisi, että pojilla on eri isä. Nykyään olemme kuin yksi iso perhe. Monet luulevat meidän olevan huijareita, joten haluamme kertoa tarinamme maailmalle, Charlotte kertoi The Mirror -lehdelle.