BB-Amanda paljasti totuuden huijauksestaan

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -talo sai kauden ensimmäisen uuden asukkaan, kun BB-Amanda asteli sisään. Hänellä olikin talossa jo tuttu mies, sillä Amanda ja Ben ovat olleet yhteyksissä aiemminkin talon ulkopuolella.

Muut asukkaat olivat välittömästi kiinnostuneita Benin ja Amandan suhteen tilasta, ja he keksivätkin huijata asukkaita vihjailemalla olevansa suhteessa keskenään. Huijaus onnistui, sillä muut ryhtyivät epäilemään, että Amanda ja Ben ovat todellisuudessa pari ja suorittamassa salatehtävää talossa.

Tänään Amanda kuitenkin paljasti Stefanille totuuden hänestä ja Benistä. Nuori kaunotar ja BB-Stefan keskustelivat henkeviä talon keittiössä, kun Amanda kertoi ettei hänellä ja Benillä ole todellisuudessa suhdetta.

– Ei me olla pari. Eihän me voitais olla pari, kun me ei olla edes pussailtu. Parithan halailee ja pussailee, BB-Amanda kertoi Stefanille.

– Tässä yks pävä se kyllä silitteli sua niin hellästi, Stefan muisteli nähneensä.

– Ai kun se on ihana, Amanda vastasi.