Tältä Victoria Beckham näyttää synnytyksen jälkeen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Äskettäin neljännen lapsensa synnyttänyt Victoria Beckham on tehnyt paljon töitä päästäkseen takaisin langanlaihaan olemukseensa. Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan julkisuuteen noussut Victoria täydensi taannoin lapsikatrastaan tyttärellä, kun perheeseen syntyi kauan odotettu Harpen Seven -tytär.

Kovista selkäkivuista synnytyksen jälkeen kärsineen Victorian kerrottiin äskettäin saaneen lääkäriltä määräyksen käyttää ainoastaan matalia kenkiä. Muodikkaasta pukeutumisestaan ja korkokengistään tunnettu Victoria uhmasi kuitenkin heti lääkärin määräystä, sillä tähti nähtiin perheensä kanssa kaupungilla ennätyskorkeissa koroissa.

Miehensä jalkapalloilija David Beckhamin sekä lastensa kanssa liikkeellä ollut tähti esitteli huikeissa koroissa synnytyksen jälkeistä vartaloaan ensimmäistä kertaa julkisuudessa. 37-vuotias neljän lapsen äiti näytti saavuttaneen synnytyksen jälkeen nopeasti takaisin hoikan vartalonsa. Mustiin nahkahousuihin ja mustaan t-paitaan pukeutuneen Victorian vartalossa ei näkynyt merkkiäkään äskettäisestä synnytyksestä.

Victorian uutisoitiin aiemmin tekevän äitiyslomaltaan näyttävän paluun julkisuuteen New Yorkin muotiviikoilla. Ulkonäöstään tarkan tähden kerrottiin pitäytyneen tiukassa dietissä sekä kunto-ohjelmassa saavuttaakseen jälleen hoikan olemuksensa. Taannoin David Beckham paljasti haaveilevansa vielä viidennestä lapsesta. Victoria puolestaan on julkisesti myöntänyt äitinä olemisen olevan ”maailman raskain työ”.