Avril Lavigne ihastutti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne julkaisi taannoin singlen What The Hell, jonka menestys ei kuitenkaan yltänyt taannoin odotuksiin. Avril kuitenkin ilmoitti, että hän ei itse ota huonosta listasijoituksesta stressiä. Kesän hän vietti pääasiassa lomaillen muiden muassa Välimerellä.

Äskettäin oman Abbey Dawn -vaatemalliston julkistanut poppari on taas ehtinyt lomailemaan, kun hänet on kuvattu nauttimassa auringosta pieniin bikineihin pukeutuneena. Miesseurassa ollut popkaunotar rentoutui miesseurassa, joka otti hänestä runsaasti bikinikuvia.

26-vuotiaan Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa. Äskettäin Avrilin Facebook-faniensa määrä ylitti 20 miljoonan rajapyykin. Sitä juhlistaakseen Avril Lavigne julkaisi verkossa kiitosvideon faneilleen.