Lindsay Lohan tunaroi itselleen ”pikavoiton”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan tunnetaan railakkaasta ja tuhlaavasta elämäntyylistään. Päihdesekoilut ajoivatkin tähden taannoin vankilaan asti. Äskettäin kohukaunotar haastoi myös räppäri Pitbullin oikeuteen häneen kohdistuneen halventavan ja vihjailevan lyriikan vuoksi.

Ongelmainen tähti tuntuu uhmaavan lakia jatkuvasti. Nyt 25-vuotias Lohan todisti jälleen kerran välinpitämättömyytensä lakia kohtaan parkkityylillään. Kohukaunotar nimittäin parkkeerasi ökymaasturinsa niin sanotulle ”punaiselle alueelle” suoraan vesipostin eteen.

Parkkipirkko rankaisikin pian lainvastaista tähteä parkkisakolla tuulilasissa. Radar Online -sivuston mukaan blondatun kaunottaren sisko istui ystävänsä kanssa ökymaasturin takapenkillä sakottamishetkellä. Tilanne tallentui myös paparazzien kameroille.

Kohukaunotar otti äskettäin nokkiinsa räppäri Pitbullin käyttäessä Lindsay Lohanin nimeä Give Me Everything -hittikappaleessa. Pitbull laulaa kappaleessaan “hustlers move aside, so i’m tiptoeing to keep flowing, i got it locked up like Lindsay Lohan”. Räppärin lyriikoiden rivien välistä voidaan ymmärtää sen viittaavan Lindsayn taannoisiin vankilareissuihin.