Scarlett Johansson seksikkäänä supersankarina

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäpariskunta Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds erosivat taannoin ulkoisesti varsin sopuisissa merkeissä. Sen jälkeen kaunotar heilasteli kolmen kuukauden ajan 51-vuotiaan näyttelijän Sean Pennin kanssa. Äskettäin uutisoitiin myös Johanssonin iskeneen silmänsä näyttelijäkomistus Justin Barthaan.

Nyt Scarlett Johansson on kuvattu seksikkäänä supersankarina uuden The Avengers -elokuvansa kuvauksissa. Tiukkaan supersankariasuun pukeutunut kaunotar oli upea ilmestys punaisine hiuksineen. Katso kuvat tästä.

26-vuotias näyttelijäkaunotar tähdittää sarjakuvakirjaan perustuvaa elokuvaa yhdessä Chris Evansin ja Jeremy Rennerin kanssa. Johansson näyttelee elokuvassa superagentti Mustaa Leskeä. Näyttelijäkomistus Evans taas näyttelee elokuvassa Kapteeni Amerikka -supersankaria.

Scarlett Johanssonin ja Ryan Reynoldsin taannoisen eroilmoituksen jälkeen selvisi, että eroon liittyi myös Sandra Bullock. Kolmiodraamasta vedettiin julkisuudessa johtopäätös, että Bullock ja Reynolds olivat olleet yhdessä jo Ryanin avioliiton aikana. Uusi pari vietti muiden muassa joulun yhdessä Sandran perheen parissa ja uudenvuoden kahdestaan romanttisella illallisella. Reynolds ja Bullock näyttelivät rinnakkain elokuvassa The Proposal, ja rakkauden uskottiin alkaneen jo kuvauksista.