Justin Bieberin ex-tyttöystävä ylpeili: ”Olen kuin Rihanna”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

17-vuotiaan megatähti Justin Bieberin ex-tyttöystävänä tunnettu Jasmine Villegas joutui taannoin häiriintyneen miehen tappouhkauksien kohteeksi. Mies julkaisi Youtube-palvelussa videoita, joissa hän uhkasi tappaa ja raiskata teinitähden.

Kolmen vuoden lähestymiskiellon uhkaavalle miehelle saanut Villegas osoitti nyt, ettei 17-vuotiaalta kaunottarelta puutu ainakaan itsevarmuutta. Hän nimittäin vertasi itseään poptähti Rihannaan ja kertoi näkevänsä itsensä ”nuorena Rihannana”.

– Musiikillisesti näen itseni kuin nuorena Rihannana, Villegas kertoi American Cheerleader -lehdelle.

Jasmine V -taiteilijanimellä esiintyvä kaunotar tuli suosituksi esiintyessään Bieberin Baby-hittikappaleen musiikkivideolla. Videolla on Youtube-palvelussa yli 600 miljoonaa katsojaa. Teinitähdet kuvattiin pian musiikkivideon julkaisemisen jälkeen suutelemassa toisiaan ja heidän kerrottiin tapailevan toisiaan salaa.

Tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti Justin Bieber seurustelee 19-vuotiaan kollegansa Selena Gomezin kanssa. Teinipariskunnan on uutisoitu eronneen jo useaan otteeseen ja parisuhdetta kutsutaankin jo on-off-suhteeksi. Taannoin uutisoitiin Gomezin saaneen popparin ”rysän päältä kiinni” tekstaamassa ex-tyttöystävälleen Jasmine Villegasille.