Tiger Woodsin seksiskandaalin ”alkulähde” kuoli – tilalle bajamaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurin seksiskandaali sai alkunsa vuonna 2009 kun golf-tähti Tiger Woods kolaroi Escalade-ökyautonsa päin puuta. Omituisen kolaroinnin jälkeen julkisuudessa paljastui maailman vaikutusvaltaisimman urheilijan pettäneen vaimoaan useiden naisten kanssa.

Golffarin ruotsalaisen mallivaimo Elin Nordegren raivostui saatuaan tietää miehensä seksinnälkäisistä naisseikkailuista. Nordegrenin uutisoitiin jahdanneen muun muassa miestään golfmailan kanssa ja romuttaneen sillä miehensä ökyautoa.

Lääketokkurainen Tiger karkasi raivostuneen vaimonsa luota Escalade-autollaan, mutta pakomatka tyssäsi läheisen vesipostin kautta naapurin puuhun. Nyt seksiskandaalin alkulähde, eli naapurin vahingoittunut puu, on hävitetty. Katso video tästä.

– Puu, johon Tiger Woods kolaroi pari vuotta sitten, on nyt poissa. Taloon muuttaneet uudet asukkaat halusivat heti poistaa puun pihamaaltaan. Naapurit asettivat sen tilalle bajamajan, TMZ-sivuston haastattelija kertoo videolla.