Claudia Schiffer asuu aavetalossa – tilasi ghostbustersit kotiinsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Saksalaissyntyinen supermalli Claudia Schiffer tekee edelleen varsin aktiivisesti malliuraa, vaikka hän on ehtinyt samalla perustaa jo perheen. Viime vuonna hänen lapsensa Caspar ja Clementine saivat uuden sisaruksen, kun supermalli synnytti perheeseen kolmannen lapsen Cosiman.

Nyt 41-vuotiaan Schifferin ja hänen ohjaajamiehensä Matthew Vaughnin kerrottiin tilanneen kotiinsa haamujenkarkoittajan. Pariskunta asuu lapsineen yli viiden miljoonan euron kartanossa Englannin Suffolkissa.

Supermallin kerrottiin ottaneen yhteyttä myös manaajaan, koska hänen kodissaan on kaksi kirottua valokuvaa. Schifferin ökykartanossa kummittelee lisäksi Penelope-niminen haamu. Parin edustaja kertoi perheen asuneen Lontoossa manauksen aikana.

Vaaleakutrinen kaunotar ei kuitenkaan ole ainut julkisuuden henkilö, joka on kauhistunut kummittelevista haamuista. Muun muuassa teinitähti Demi Lovato on kertonut nähneensä haamun hyppäävän ulos hänen vaatekaapistaan.

– Olen nähnyt haamun ja se oli karmivaa. Olin kahdeksanvuotias ja haamu hyppäsi ulos vaatekaapistani. Meinasin kuolla säikähdyksestä, Lovato kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Taikuri David Copperfieldin kanssa aiemmin naimisissa olleen Schifferin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut yli 500 lehden kansikuvaa. Nykyisin Claudia Schiffer on yksi maailman rikkaimmista malleista, ja Forbes-lehden mukaan hänen omaisuutensa oli jo vuonna 2002 arviolta noin 50 miljoonaa euroa.