Diane Krugerin mekosta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Palstamillimetreissä mitattuna yksi Hollywoodin viime aikojen syrjityimmistä kaunottarista on Diane Kruger. Hän on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä elokuvauraa, mutta ei ole siitä huolimatta juuri viihdelehtien sivuilla nähty.

Viime aikoina Diane Kruger on kuitenkin nähty entistä useammin otsikoissa poseerattuaan muiden muassa julkkisjuhlissa yhdessä miesystävänsä, Dawson’s Creek -teinisarjasta tutun Joshua Jacksonin, kanssa. Sittemmin myös Vogue-lehdessä poseerannut kaunotar on nyt kuvattu julkkisjuhlissa mekossa, jonka yläosasta hänen rintamuksensa näkyi läpi.



Kuva: BANG Showbiz

34-vuotias saksalaissyntyinen Diane Kruger, oikealta nimeltään Diane Heidkrüger, aloitti uransa mallina, mutta tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi näyttelijänä. Hän on tähdittänyt lukuisia Hollywood-leffoja, kuten Kansallisaarre, National Treasure – salaisuuksien kirja, Kunniattomat paskiaiset ja Troija. Englannin lisäksi saksaa ja ranskaa sujuvasti puhuva kaunotar on seurustellut Joshua Jacksonin kanssa vuodesta 2006 saakka.