Popkaunotar epätoivoisena: ”Miehet kiinnittävät huomiota vain kenkiini”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosina suurta suosiota niittänyt poptähti-näyttelijä Holly Valance on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa, sillä häntä ei ole ainakaan viihdelehtien sivuilla juuri nähty. Äskettäin Valance on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta julkkismaailmaan, sillä hän poseerasi muun muuassa yläosattomissa kultamaalilla peitettynä.

Nyt australialaiskaunotar kertoi ostaneensa asunnon Länsi-Hollywoodista, joka on tunnetusti homoseksuaalien suosima asuinalue. Valance kertoikin ettei miehet kiinnitä häneen huomiota uuden kotinsa naapurustossa. Hän kertoi ettei miehet flirttaile hänelle, vaan kehuvat esimerkiksi hänen kenkiään.

– Ostin asunnon Länsi-Hollywoodista, joka on ”homonaapurusto”. Jos kävelen baarista kotiin, miehet kiinnittävät huomionsa vain kenkiini, Valance kertoi The Sun -lehden haastattelussa.

Pako-sarjassakin näytellyt Valance tosin kertoi tuntevansa olonsa epämukavaksi ollessaan huomion keskipisteenä. Hän kertoi arvostavansa huomiota vain niiltä ihmisiltä, jotka tuntevat hänet. Hän kertoi myös ihailevansa ihmisiä, jotka pystyvät olemaan luonnollisia tuhansien silmäparien tuijottaessa.

28-vuotias australialainen Holly Valance nousi tähdeksi supersuositun Neighbours-televisiosarjan tähtenä ja valloitti myös hittilistat vuonna 2002 julkaistulla Kiss Kiss -hitillään. Hänet noteerattiin vuonna 2006 maailman 69. seksikkäimmäksi naiseksi FHM-lehden äänestyksessä. Viime vuosina Holly on painiskellut painonsa kanssa. Vuonna 2003 Valance oli hoikka supertähti, mutta alkukesästä 2011 hänen painonsa oli noussut huomattavasti. Tuoreissa kuvissa neitokainen on taas hoikistunut selvästi.