Celine Dionin kotiin murtauduttiin – mies oli menossa kylpyyn

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin ja eniten tienaaviin laulajatähtiin lukeutuva Celine Dion käväisi taannoin konsertoimassa myös Suomessa. 43-vuotiaan laulajakaunottaren levyjä on myyty kansainvälisesti yli 200 miljoonaa kappaletta.

Nyt upeaäänisen laulajattaren Montrealin kotiin tunkeutui varsin erikoinen murtovaras. 36-vuotias Daniel Bedard nimittäin ei anastanut Dionin omaisuutta, vaan muun muuassa naposteli jääkaapista leivonnaisia. Miehen kerrottiin myös yrittäneen mennä kylpyyn.

– Hän avasi vesihanat ja oli valmistamassa itselleen mukavan lämmintä kylpyä. Kutsumaton vieras söi myös leivonnaisia, jotka hän otti jääkaapista, poliisien edustaja Franco Di Genova kertoi lausunnossaan TMZ-sivuston mukaan.

Bedardin kerrottiin varastaneen kodin avaimet Dionin aviomiehen autosta. Hälytysjärjestelmä kuitenkin laukesi miesvieraan tunkeutuessa taloon ja poliisit kiiruhtivat paikalle. Genovan mukaan murtautuja näytti olevan talossa kuin kotonaan.

– Hän kysyi: ”Hei kaverit, mitäs te täällä teette?” Genova kertoi.

Kanadalainen Celine Dion, koko nimeltään Celine Marie Claudette Dion, on yksi maailman tunnetuimpia supertähtiä. Hän tuli ranskankielisessä maailmassa tunnetuksi jo teinitähtenä, kun hänen silloinen managerinsa Rene Angelil panttasi talonsa tuottaakseen Celinen esikoisalbumin vuonna 1981. Myöhemmin manageri ja Dion menivät naimisiin. Hänen tunnetuimpia hittejä ovat My Heart Will Go On ja The Power Of Love.