Näyttelijäkaunotar sai kyynärpäästä baarissa: ”Hampaat sisään”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulaja-näyttelijätär Evan Rachel Wood on tullut suomalaisille tutuksi lähinnä televisiosarjoista, joista tunnetuin lienee True Blood. Viime aikoina hänen nimensä on alkanut esiintyä yhä useammin viihdelehtien sivuilla.

Wood kiertää parhaillaan maailmaa markkinoimassa uutta Ides of March -elokuvaansa. Nyt neitokaisen uutisoitiin saaneen kovan iskun kasvoihinsa juhliessaan kavereidensa kanssa Pariisissa. TMZ-sivuston mukaan suuhun kohdistuneen iskun seurauksena tähdeltä irtosi hammas.

Paikallisessa baarissa kavereidensa kanssa tanssinut kaunotar sai suuhunsa kunnon posauksen toiselta baarin asiakkaalta. Eräs tanssija nimittäin jorasi railakkaasti kyynärpäät heiluen ja löi vahingossa kyynärpäällään näyttelijäkaunotarta kasvoihin.

Woodin kerrottiin kuitenkin jatkavan markkinointikiertuettaan ikävästä tapauksesta huolimatta. Lähteiden mukaan näyttelijätär on sopinut jo ajan hammaslääkäriin ja aikoo teettää menetetyn hampaansa tilalle uuden purukalun.

23-vuotias Evan Rachel Wood on tehnyt uraa sekä näyttelijänä että laulajana. Useissa televisiosarjoissa urallaan esiintynyt tähti debytoi valkokankaalla vuonna 2002, jolloin ensi-iltansa sai elokuva Little Secrets. Seuraavana vuonna hän nousi todelliseksi Hollywood-tähdeksi saatuaan Kolmetoista-elokuvan roolisuorituksestaan muiden muassa arvostetun Golden Globe -ehdokuuden. Sittemmin Wood on nähty lukuisissa elokuvissa, kuten viime vuonna menestyselokuvassa The Wrestler.