Norjalainen seksivalistus aiheuttaa myötähäpeää – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksivalistus on äärimmäisen tärkeää erityisesti nykyisin, kun tutkimusten mukaan ehkäisyn käyttö on nuorten keskuudessa suorastaan romahtanut. Onnistuneita kampanjoita seksivalistukseen on kuitenkin vaikea keksiä, sillä usein lopputuloskena on aikuisten nuorille tekemiä floppeja.

Nyt Norjasta tulee valistusvideo, joka lienee kuitenkin lähinnä parodia. Hiphop-musiikki ei ole seksivalistuksen keinona uusi, ja yleensä niissä mennään metsään varsin tyylikkäästi. Hiphop-lyriikat ovat lähes poikkeuksetta jo lähtökohtaisesti kaksimielisiä, mutta nyt Ylvisin kappaleessa Work It mennään parodiamielessä keskimääräistä pidemmälle. Videon esittäminen tuloksena luokkahuoneen yleisin näky olisi takuulla facepalm.