Poistetaanko BB-Tanja talosta uhkaavan käytöksen takia?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin tänään poikkeuksellisen uhkaava tilanne, kun BB-Tanja raivostui keittiöpuuhiensa kommentoinnista ja heitti veitsen leikkuulautoineen ilmaan. Veitsi oli osua lähellä ollutta Annikaan jalkaan, mutta kaikeksi onneksi se meni ohi.

Isoveli kutsui heti tapahtuneen jälkeen BB-Tanjan päiväkirjahuoneeseen, jossa nainen vietti huomattavan pitkään. Päiväkirjahuoneesta tultuaan BB-Tanja vaikutti silminnähden suivaantuneelta. Parhaillaan odotellaan tilanteen mahdollisia seuraamuksia, jotka voivat olla jopa talosta poistaminen.

Myöhemmin Tanja itsekin myönsi, että purkaus voi johtaa jopa talosta poistamiseen.

Taannoin BB-Niko Saarinen poistettiin BB-talosta hieman vastaavan vaaratilanteen jälkeen. Mies suuttui toiselle asukkaalle, jota heitti viinilasilla. Tilanteesta selvittiin tuolloinkin säikähdyksellä, mutta tuotanto päätti poistaa Nikon kisasta uhkaavan käytöksen takia. Väkivaltainen käytös on BB-talossa ehdottomasti kielletty.