Amandasta kolmiodraama BB-talossa – ikäeroa 19 vuotta!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tälläkin kaudella ehtinyt syntyä monenlaisia jännitteitä asukkaiden välille. Asukkaiden Ekiksi nimeämä BB-Stefan on osoittanut selvästi mielenkiintoa Amandaa kohtaan.

Eilen asukkaat saivat jälleen runsaasti alkoholia nautittavakseen, ja ”Eki” ryhtyi lähentelemään toistuvasti Amandaa. Illan mittaan 39-vuotias Stefan alkoi nimittäin osoittamaan lämpenemisen merkkejä 20-vuotiaan Amandan suuntaan, eikä BB-Amanda pannut sitä ainakaan aluksi lainkaan pahakseen. He halailivat toisiaan lukuisia kertoja.

Myöhemmin Amanda ja Stefan menivät myös porealtaaseen, jossa Amanda istui Stefanin vieressä ja jopa sylissä. Sielläkin he halailivat toisiaan useita kertoja pitkään, ja Stefan piti kättään hellästi Amandan ympärillä. Lopulta Amandaan ihastunut BB-Ben kyllästyi touhuun ja haki Amandan itselleen.

– Nyt on mun vuoro. Sä oot pitänyt Amandaa ihan tarpeeksi, Ben totesi Stefanille.

– Se on niin pieni ihminen ja sillä on niin suuri sydän. Ihan oikeesti, Stefan vastasi lähes itkua tuhertaen.

Myöhemmin keskustelu jatkui talon pihamaalla, kun Ben ja Stefan päättivät juovuspäissään keskustella suhteestaan Amandaan.

– Sä tiedät että mä tykkään siitä, Ben kertoi Stefanille.

– Ja sä tiedät että mä tykkään siitä, Stefan vastasi.

Keskustelun jälkeen juovuspäissään huutava Stefan vaati saada asukkaat kokoon, koska hän halusi pitää asukkaille puheen. Lopulta asukkaat saatiin kokoon, ja Stefan pääsi aloittamaan puheensa.

– Me ollaan saatu BB-perheeseemme elohiiri, joka tekee sydämestään kaikki BB:n takia ja me ollaan voitettu kaksi viikkotehtävää. Tiedättekö mitä? Mä oon tästä aamusta asti ja joka yö sanonut, että nää on Amandan juhlat ja että mun mielestä meidän pitää nyt arvostaa sitä että hän on tullut tänne ja ollut oma itsensä ja ei ole tehnyt kenellekään pahoja. Mun mielestä Amandan bileet, umpikännissä ollut Stefan sopersi.

– Mä oon hulluna tohon Amandaan. Amanda, mä oon sanonut sulle monta kertaa että sä merkitset mulle niin paljon, Stefan kertoi myös Amandalle.

Illan aikana Stefan pyysi Amandaa kanssaan tanssimaan hitaita, kun soimaan pärähti Jenni Vartiaisen kaunis kappale. BB-Amanda paljasti aiemmin seurustelevansa talon ulkopuolella kotimaisen räppäri Junon kanssa. Paljastuksen jälkeen Ben ilmoitti vetäytyvänsä ”kisasta” ja totesi ettei kannata vikitellä varattua naista.