Gretchen Rossi etsintäkuulutettiin – pidätettävä tavattaessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaan tulee vuosittain vain vähän uusia nimiä, jotka pysyisivät otsikoissa viikkoa tai kahta pidempään. Viime aikoina monet uusista kaunottarista ovat tehneet läpimurtonsa realityohjelmien kautta. Yksi heistä on Gretchen Rossi.

Gretchen Rossi tähdittää Täydelliset naiset -sarjan innoittamana syntynyttä The Real Housewives of Orange County -realitysarjaa. Nyt neitokainen on kuitenkin joutunut ongelmiin, sillä hänet on etsintäkuulutus. Rossi ei saapunut oikeudenkäytiin, joten tuomari joutui määräämään etsintäkuulutuksen ja 2.500 dollarin takuusumman. Gretcheniä ei kuitenkaan pidätetä, mikäli hän ilmoittautuu vapaaehtoisesti oikeustalolle ennen 15. syyskuuta.

Gretchen Rossi on ehtinyt jo nyt ottaa kaiken irti orastavasta julkisuudesta, sillä hänen nimellään myydään jo monenlaisia tuotteita. Kaunottaren verkkosivuilla esitellään hänen nimellään myytävää Gretchen Christine -merkkistä kosmetiikkaa, hiustuotteita ja myös muiden muassa käsilaukkuja.