Britney Spears haikailee teini-ikäänsä takaisin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears on ollut vuodesta 2008 saakka holhouksessa silloisen hermoromahduksensa takia. Oikeus määräsi isän hoitamaan kaikkia Britneyn asioita, eikä tuomioistuin ole vieläkään suostunut kumoamaan päätöstä.

Megatähdeksi Britney Spears singahti vuonna 1998 Baby One More Time -hittikappaleellaan. Nyt tähtilaulaja kertoi, mitä neuvoja hän olisi halunnut antaa teini-ikäiselle minälleen. Hän kertoi myös olevansa vielä sama ihminen kuin tähteyden alussa.

– Olisin halunnut neuvoa teini-ikäistä minääni pitämään hauskaa, eikä ottamaan kaikkea niin vakavasti. Olen vielä sama ihminen kuin kaiken tämän alkaessa, Spears kertoi Britannian Glamour-lehdelle.

Spears on esiintynyt rohkeissa asuissa musiikkivideoissaan. Toxic-hittikappaleensa videossa laulajatar oli pukeutunut ihoamyötäilevään läpinäkyvään pukuun, johon oli kiinnitetty timantteja. Laulajatar pukeutui myös Baby one More Time -musiikkivideossaan ikoniseen koulutytön asuun.

Spearsin ympärillä vellovat parhaillaan myös kihlaushuhuja, sillä tähti on kuvattu sormus vasemmassa nimettömässään. Spears on aiemmin paljastanut avioliiton ja perheen perustamisen olevan harkinta-asteella nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa. Pari on seurustellut kaksi vuotta.