Mr. Lordi puhuu viimein Suomea: ”Mun mielestä tämä ei vain toimi” – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ensimmäisen euroviisuvoiton taannoin upeasti korjannut Lordi-yhtye on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa, mutta pian yhtyeen keulahahmo Mr. Lordi nähdään televisiotähtenä. Hänet on nimittäin kiinnitetty Kuorosota-ohjelman kuoronjohtajaksi.

Mr. Lordi antoi aikoinaan ensimmäisen suomenkielisen haastattelunsa Staralle. Suomenkielisissä videohaastatteluissa häntä ei ole kuitenkaan rooliasussaan nähty ennen kuin nyt. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi karmaisevan keulahahmon Kuorosota-ohjelman lehdistötilaisuudessa.

– Tämä on ensimmäinen päivä kun puhun Suomea kameralle. Tämä on sellainen muinaisjäänne, josta me haluttiin eroon jo pari levyä sitten. Tämähän on hirveä taakka bändille ja tiedottajalle, kun suomen puhumista kameralle on hirveän vaikea kontrolloida, Mr. Lordi kertoo.

– Se oli sellainen jäänne siltä ajalta kun meidän ensimmäinen video ja sinkku tuli. Siitä se on vain sitten jäänyt päälle. Minä en pidä tästä kontrastista, että minä puhun Rovaniemen murteella ja näytän tältä. Mun mielestä tämä ei vain toimi. Toisaalta siinä ei ole enää mitään menetettävää.

– Tämä on meikäläisen normielämää, että ei tässä ole mitään eroa. Normihomma. Tää on mun päivittäinen työasu, eli ei siinä ole eroa onko Kuorosota tai keikka päällä.

– Perkele pyrot ne kielsivät, koska Peacockissa ei saa käyttää pommeja, Lordi kertoi Kuorosodan takaiskusta.