Britney Spears, olisiko kannattanut käyttää aurinkorasvaa?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears on ollut vuodesta 2008 saakka holhouksessa silloisen hermoromahduksensa takia. Oikeus määräsi isän hoitamaan kaikkia Britneyn asioita, eikä tuomioistuin ole vieläkään suostunut kumoamaan päätöstä.

Nyt 29-vuotias laulajatähti paljasti pahasti palaneen rintakehänsä Los Angelesin lentokentällä. Valkoiseen mekkoon ja harmaaseen huppariin pukeutuneen Spearsin rintakehä tarvitsisi kipeästi aloe vera -rasvaa, sillä punaisena helottanut rintakehä näytti kärähtäneen pahasti.

Megatähdeksi Britney Spears singahti vuonna 1998 Baby One More Time -hittikappaleellaan. Tähti on esiintynyt sittemmin rohkeissa asuissa musiikkivideoissaan. Toxic-hittikappaleensa videossa laulajatar oli pukeutunut ihoamyötäilevään läpinäkyvään pukuun, johon oli kiinnitetty timantteja. Laulajatar pukeutui myös Baby one More Time -musiikkivideossaan ikoniseen koulutytön asuun.