Jennifer Lopez pokasi Bradley Cooperin?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodissa kuohui taannoin, kun unelmapariskunta Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat eroavansa seitsemän vuoden yhteiselon jälkeen. Sittemmin selvisi, että liitto oli vaikeuksissa muun muuassa Marc Anthonyn miljoonavelkojen vuoksi.

Eron syyksi epäiltiin myös 42-vuotiaan Lopezin ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Nyt sinkkuelämästä nauttivan tähden kerrotaan kuitenkin käyneen näyttelijäkomistus Bradley Cooperin kanssa intiimeillä treffeillä.

– He olivat täällä illastamassa, newyorkilaisen ravintolan työntekijä vahvisti The Sun -lehdelle.

Kauhea kankkunen -elokuvista tuttu Cooper erosi alkuvuonna tyttöystävästään Renee Zellwegeristä kahden vuoden seurustelun jälkeen. Näyttelijäkomistus on ollut naimisissa näyttelijä Jennifer Espositon kanssa, mutta avioliitto päättyi jo neljän kuukauden yhdessäolon jälkeen.

Äskettäin uutisoitiin Marc Anthonyn ahdistelevan ex-vaimoaan kännipäissään. Latinokomistuksen kerrottiin soittelevan Lopezille jatkuvasti ja rukoilevan tätä ottamaan hänet takaisin. Unelmapariskunnan eroon kerrottiin vaikuttaneen myös muun muuassa Jenniferin sitoutuminen skientologiaan.