Leonardo DiCapriota luultiin ryöstäjäksi – asiakas oli soittaa hätänumeroon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Leonardo DiCaprion myrskyisä on-off -suhde huippumalli Bar Rafaeliin päättyi keväällä, ja molemmat löysivät itselleen pian uutta seuraa. DiCaprio löysi lohdutusta Gossip Girl -tähti Blake Livelystä, kun taas Rafaeli bongattiin Israelista uuden komistuksen käsipuolesta.

Nyt 36-vuotiaan Titanic-tähden kerrotaan pelästyttäneen erään australialaisen korumyyjän. Näyttelijäkomistuksen asuvalinta ja sisääntulo nimittäin säikäyttivät liikkessä olleen asiakkaan, joka luuli tähden tulleen ryöstämään koruliikkeen.

Leonardo astui liikkeeseen tummaan asuun ja aurinkolaseihin sonnustautuneena. Myös hänen kaksi henkivartijaansa kävelivät liikkeeseen tähden perässä. Family Jewels -koruliikkeessä samaan aikaan ollut asiakas aisti tilanteen uhkaavaksi ja oli jo soittamassa hätänumeroon.

– Työntekijämme Linda palveli toista asiakasta, kun Leo astui liikkeeseen kahden henkivartijansa kanssa. Asiakas luuli tilannetta pian alkavaksi koruryöstöksi ja sanoi ”tämä ei näytä hyvältä”, liikkeen omistaja Kane Kelfkens kertoi The Sun -lehdelle.

Suosikkinäyttelijä kuitenkin otti aurinkolasinsa pois ja tilanne muuttui melkein naurettavaksi. Leonardo osti liikkeestä äidilleen lahjaksi antiikkisen 1.000 punnan Nepalilaisen kaulakorun. Hän kertoi myös tulevansa liikkeeseen myöhemmin uudelleen hakemaan korun.

Inception-näyttelijä seurusteli neljän vuoden ajan huippumalli Gisele Bundchenin kanssa. Suhde päättyi eroon vuonna 2005 ja komistus alkoi seurustelemaan toisen mallikaunottaren Bar Refaelin kanssa. Viiden vuoden on-off-seurustelun jälkeen pariskunnan tiet erosivat, mutta heidän tiedetään olevan vielä ystäviä.