Kuka hakkeroi supertähtien alastonkuvia? FBI kutsuttiin apuun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Äskettäin uutisoitiin Hollywood-kaunottarien Scarlett Johanssonin ja Mila Kunisin härskien kännykkävalokuvien vuotaneen nettiin. Johanssonin valokuvissa näyttelijätär nähdään ilman rihman kiertämää, kun taas Kunisin henkilökohtaisissa kuvissa nähdään muun muuassa poppari Justin Timberlake lähes alastomana.

Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI on kutsuttu mukaan ja se tutkii parhaillaan naistähtien hakkerointitapausten välistä yhteyttä. Vain parin päivän sisällä molempien naisten intiimit kuvat julkaistiin myös verkossa. Poliisi uskoo ikävien tapausten takana olevan sama ihminen.

The Hollywood Gossip -sivuston mukaan hakkerit olisivat olleet myös muiden julkkistähtien alastonkuvien leviämisen ja hakkeroinnin takana. Muun muuassa Vanessa Hudgens, Jessica Alba, Lindsey Vonn ja Emma Caulfield ovat kaikki joutuneet hakkerien uhreiksi.