Simon Cowell kiinni rintojen tuijottamisesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun American Idol -sarjan entinen tuomari ja X Factor -formaatin luoja Simon Cowell palkittiin viime vuonna International Emmy Awards -palkintogaalassa erikoisella tunnuksella. Hänet palkittiin nimittäin työstään Fox Television -kanavalla ja siitä että News Corporation -yhtymä ansaitsi hänen avullaan miljardeja dollareita.

Nyt tiukkana tuomarina pidetystä Cowellista julkaistiin mielenkiintoinen kuvasarja The Sun -sivustolla. Kuvissa nähdään, kuinka 51-vuotias viihdemoguli tuijottaa auliisti naisten rintoja. Cowell katsasti muun muuassa The Pussycat Dolls -kaunotar Nicole Scherzingerin rintavarustuksen. Katso kuvat tästä.

Tuomarin silmät vaeltelevat kuvissa myös muiden naiskollegoidensa poven kohdalle. American Idol -tuomarina tunnettu Paula Abdulin pullea povi näytti kiinnostavan Cowellia. Eräässä kuvassa Cowell jopa siirtää tuomarikollegansa Sharon Osbournen paitaa saadakseen selkeämmän katselukokemuksen.

Äskettäin suositun televisiotähden Simon Cowellin uutisoitiin tienaavan 75 miljoonan dollarin summan yhdestä X Factor -kaudesta. Suorasanainen ja kriittinen tuomari pääsi taannoin huonomaineiselle listalle Englannissa. Hänet nimettiin maan pelottavimmat julkkikset -listalla. Listan muilla kärkisijoilla komeilivat artisti Amy Winehouse, realitytähti ja povipommi Katie Price ja laulajat Lady Gaga ja Ozzy Osbourne.