Jennifer Lopez ja Marc Anthony yhdessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodissa kuohui taannoin, kun unelmapariskunta Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat eroavansa seitsemän vuoden yhteiselon jälkeen. Sittemmin selvisi, että liitto oli vaikeuksissa muun muuassa Marc Anthonyn miljoonavelkojen vuoksi.

Nyt latinolaulajat kuvattiin yhdessä heidän Miamin ökyhuvilallaan. Pariskunnan yhteen palaamisesta ei ole tietoa, mutta tähtien tiedettiin juhlistavan kotonaan yhdessä Anthonyn 43-vuotissyntymäpäiviä. Myös entisen pariskunnan lapset, perhe ja ystävät olivat mukana juhlahumussa.

Unelmapariskunnan eron syyksi epäiltiin myös 42-vuotiaan Lopezin ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Äskettäin latinokaunottaren kuitenkin uutisoitiin olleen intiimeillä treffeillä näyttelijäkomistus Bradley Cooperin kanssa. Tähtien eroon kerrottiin vaikuttaneen myös muun muuassa Jenniferin sitoutuminen skientologiaan.