Nicole Trunfio pokasi näyttelijäkomistuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa vielä hieman vähemmän tunnettu australialaismalli Nicole Trunfio löi viime vuonna itsensä läpi maailman mallimarkkinoilla. Näyttelemistä opiskeleva kaunotar on nyt bongattu komean miesnäyttelijän seurassa.

Viime vuonna Nicole nähtiin valkokankaalla vilauttamassa rintaansa Eytan Rockawayn ohjaamassa My First Time -elokuvassa. Nyt näyttelijä Gerard Butler on kuvattu suutelemassa neitokaista New Yorkissa sijaitsevassa ravintolassa. New York Times -lehden mukaan pari ei saanut sormiaan irti toisistaan. Katso näyttävä topless-kuva Nicolesta tästä.

25-vuotias australialaissyntyinen Nicole Trunfio päätyi malliuralle voitettuaan sikäläisen Search For A Supermodel -realityohjelman ja sijoituttuaan kansainvälisessä kilpailussa kolmanneksi. Sittemmin hän on poseerannut lähes kaikkien kuviteltavissa olevien muotitalojen mallina. Nicole on nähty esimerkiksi Chanelin, Dolce & Gabbanan, Versacen, Diorin, Guccin, Fendin, Valentinon ja Victoria’s Secretin mallina.