Simon Cowell jätti tyttöystävänsä – jo kuukausi sitten

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin äskettäin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin pursottaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Nyt 51-vuotiaan ökyrikkaan televisiotähden uutisoitiin eronneen kihlatustaan Mezhgan Hussainysta. Cowellin kerrottiin jättäneen meikkitaiteilijana työskennelleen rakkaansa jo viime kuussa. Pariskunnan kerrottiin kuitenkin eronneen sovussa.

– Simon ja Mezhgan erosivat jo viime kuussa. Simon jätti hänet, eikä Mezhgan ollut siitä yllättynyt, lähde kertoi The Mail on Sunday -lehdelle.

Lähde kertoi Simonin löytäneen jo uuden naiskaunottaren kainaloonsa, sillä hänet on nähty treffeillä mysteerisen brittiläisen bruneten kanssa. Lähde väitti pariskunnan eronneen muun muuassa sen takia, ettei Mezhgan tullut toimeen Simonin äidin Julien kanssa.

Simon Cowell palkittiin viime vuonna International Emmy Awards -palkintogaalassa erikoisella tunnuksella. Hänet palkittiin nimittäin työstään Fox Television -kanavalla ja siitä että News Corporation -yhtymä ansaitsi hänen avullaan miljardeja dollareita. Hänet nimettiin myös Britannian pelottavimmat julkkikset -listalle. Listan muilla kärkisijoilla komeilivat artisti Amy Winehouse, realitytähti ja povipommi Katie Price ja laulajat Lady Gaga ja Ozzy Osbourne.