Michael Jacksonin salattu urotyö – pelasti itsemurhaa yrittäneen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kesäkuussa tuli kuluneeksi kaksi vuotta poptähti Michael Jacksonin kuolemasta. Supertähden henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray on syytettynä hoidokkinsa kuolemasta ja tapauksen oikeudenkäynti jatkuu edelleen. Jackson kuoli Propofol-lääkkeen yliannostukseen.

Nyt popin kuninkaaksi nimetyn laulajan kerrottiin pelastaneen siskonsa entisen miehen itsemurhalta. Janet Jacksonin kanssa lyhyen aikaa naimisissa ollut laulaja James DeBarge nimittäin kertoi Michaelin kääntäneen hänen päänsä, kun hän oli hyppäämässä talon katolta kuolemaan.

– Olin hänen kotinsa katolla ja päätin hypätä kuolemaan. Kaikki olivat shokissa, mutta Michael pysyi rauhallisena. Hän puhui minut pois katolta ja kuunteli minua, DeBarge kertoi amerikkalaisessa Lifechangers-keskusteluohjelmassa.

DeBarge kertoi puhuneensa Michaelin kanssa koko yön ikävän tapahtuman jälkeen. Hän kertoi supertähden ymmärtäneen hänen tuskansa. DeBarge meni naimisiin Janet Jacksonin kanssa 18-vuotiaana, mutta liitto päättyi eroon vain vuoden yhdessäolon jälkeen.

Michael Jacksonille pidetään muistokonsertti lokakuun alussa Britanniassa. Muun muuassa supertähden sisko Janet Jackson kieltäytyi esiintymästä edesmenneen veljensä muistokonsertissa. Samana päivänä nimittäin taistellaan oikeudessa Michaelin henkilääkäri Conrad Murrayta vastaan. Esiintyjinä nähdään kuitenkin lukuisia eturivin laulajatähtiä kuten Christina Aguilera, Cee Lo Green ja Leona Lewis.