Vammautuneelle pikkutytölle leikattiin ensimmäinen hymy – varaudu kyyneliin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa ihastuttaa parhaillaan video, jossa vammaisena syntynyt brasilialainen pikkutyttö on päässyt hymyilemään ensimmäistä kertaa elämässään. Tytön huulet ja kitalaki olivat epämuodostuneet, mutta ne korjattiin leikkauksella.

Poikkeuksellisen tunteikkaalla videolla nähdään ensin miltä tyttö näytti ennen leikkausta, jolloin hän yritti piilotella kasvojaan nallen taakse. Seuraavaksi tyttö nähdään leikkauksen jälkeen. Erityisen hienosti videolle on tallentunut se hetki, jolloin tyttö näkee leikkausta seuraavana päivänä omat korjatut kasvonsa videokameran ruudulta.

Operation Smile -projektiin liittyvä leikkaus muutti tämänkin pikkutytön elämän lopullisesti, koska häntä ei enää jatkossa syrjitä poikkeuksellisen ulkonäkönsä takia. Projekti on auttanut samalla tavalla kymmeniä muitakin lapsia.