Twilight-komistus ryhtyi artistiksi – levy jo työn alla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-elokuvien miestähti Robert Pattinson on parissa vuodessa sulattanut miljoonien teinityttöjen sydämet, vaikka kriitikot ovatkin tyrmänneet pääosan hänen roolisuorituksistaan. Äskettäin näyttelijäkomistus yllätti lahjoittamalla kodittomalle katusoittajalle kitaran.

Pattinsonin tiedetään olevan näyttelemisen lisäksi myös muusikko. 25-vuotias supertähti on muun muuassa levyttänyt kaksi kappaletta Twilight-elokuviin. Nyt hän aikoo pitää taukoa ja levyttää ensimmäisen kokopitkän albuminsa.

– Musiikki on Robin intohimo. Hänen elämänsä parhain hetki on se, kun hän pääsee studioon jammailemaan, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Pattinson on kertonut haaveilleensa lapsena pianistin ammatista ja kertoi rakastavansa pianonsoittoa. Näyttelijän Twilight-kollega Jackson Rathbone taas kehui Pattinsonin kitaransoittotaitoja. Hän myös kertoi tähden olevan ”vaatimaton ja hiljainen” kaveri.

Robert Pattinsonin kerrottiin äskettäin palanneen kotikyläänsä Lontoon Barnesiin. Hänet nähtiin esittelemässä lapsuudenaikaisia ympäristöjään tyttöystävälleen ja Twilight-vastanäyttelijälleen Kristen Stewartille. Pariskunnan kerrottiin ostaneen itselleen muun muuassa peruukit, jotta heitä ei tunnistettaisi Barnesin kaduilla. Naamioituneet supertähdet kuitenkin bongattiin paikallisessa pubissa.