Starbucksin vessasta löytyi piilokamera – asiakkaalta miljoonavaatimus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuinen kahvilaketju Starbucks on joutunut ongelmiin, kun erään asiakkaan viisivuotias tytär löysi kahvilan vessaan piilotetun kameran. Nyt asiakas on nostanut yhtiötä vastaan massiivisen korvauskanteen, jossa hän vaatii kolmen miljoonan dollarin korvauksia.

28-vuotias virginialainen perheenisä William Yockey ja hänen tyttärensä olivat vierailemassa Washingtonissa sijaitsevassa kahvilassa, kun tytär kiinnitti huomiota erikoiseen laitteeseen. Tarkemmissa tutkimuksissa se osoittautui kameraksi. Asiakas perustelee miljoonakorvauksia muun muassa intimiteettisuojan loukkaamisella ja mielipahan aiheuttamiella.

Tapaus sattuin jo huhtikuussa, mutta se tuli julki vasta nyt, kun uutistoimisto AFP sai kopion oikeuden papereista. Poliisi tutkii edelleen tapausta, jossa kamera oli piilotettu lavuaarin alle viemäriputken mutkaan. Aikuiset asiakkaat eivät sitä olleet löytäneet.