Halle Berry joutui pyörätuoliin – jalka paketissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Halle Berry sai taannoin odottamattoman kunnian, kun hänet valittiin amerikkalaisen viihdelehden äänestyksessä Vuoden 2011 seksikkäimmäksi bikinikaunottareksi. Äskettäin hän esitteli kurvejaan suomalaistenkin suosimalla Mallorcan lomasaarella Espanjassa.

Nyt 45-vuotiaan Bond-tytön uutisoitiin murtaneen jalkansa Espanjassa. Näyttelijäkaunotar kuvaa parhaillaan Espanjan lämmössä Cloud Atlas -elokuvaa. TMZ-sivuston mukaan Berry kompuroi kuvaustauolla omiin jalkoihinsa, jonka jälkeen tähdi kiidätettiin sairaalaan.

Lähteiden mukaan Berryn jalkaan asetettiin kipsi ja hän poistui sairaalasta pyörätuolissa. Elokuvan kuvausten kerrottiin hankaloituneen, sillä Berryä ei pysty kuvaamaan kipsin takia kuin ylävartalosta. Ohjaajat ovat kuitenkin jatkaneet kuvauksia ja käyttäneet Berryn alavartalolle sijaisnäyttelijää.

Oscar-palkittu Halle Berry joutui taannoin vaaraan, kun tunkeilija pääsi hänen kotipihalleen. Mies saatiin kuitenkin kiinni. Halle Berry ja hänen ex-miehensä Gabriel Aubry erosivat keväällä 2010, ja sittemmin Halle on joutunut riitelemään lapsensa huoltajuudesta Aubryn kanssa. Berry seurustelee nykyisin Olivier Martinezin kanssa.