Tältä Hermionen ja Ronin suudelma todellisuudessa näytti – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien lähestyessä loppuaan nousivat otsikoihin myös elokuvassa nähtävä alastonkohtaus sekä fanien kovasti odottama suudelma Hermione ja Ron -rooli hahmojen kesken.

Kyseisessä kohtauksessa nuoret tähdet Rupert Grint ja Emma Watson suutelevat valkokankaalla. Nyt tuotantoyhtiö on julkaissut kohtauksen raakamateriaalin. Siinä nähdään miltä suudelman kuvauksissa todellisuudessa näytti. Emma Watson nähdään huokaisemassa syvään ennen suoritusta ja molemmat ryhtyvät nauramaan heti suorituksen jälkeen. Suudelma saatiin kuvattua yhdellä kerralla.

Toisessa rohkeassa kohtauksessa Daniel Radcliffen esittämä Harry Potter ja Emma Watsonin esittämä Hermione nähdään ilmestymassä Rupert Grintin esittämälle Ron Weasleylle näyssä, jonka on tarkoitus sekoittaa nuoren miehen päätä ja aiheuttaa eripuraa päähenkilöiden välille. Näyssä alastomat Harry ja Hermione halaavat toisiaan alastomina ja suutelevat intohimoisesti.

Kohtaus on kyllä kuvattu siten, että molemmat näyttelijät olivat yläosattomissa, mutta valkokankaalle saakka mitään kovin intiimiä ei ole kuitenkaan päästetty. Intiimit ruumiinosat on nimittäin peitetty jälkikäteen graafisesti. Lisäksi kohtauksen hahmot ovat saaneet päälleen vielä fantasiamaista grafiikkaa. Watson on julkisuudessa kertonut, että yläosattomissa näytteleminen oli hänelle kiusallista.