Will.i.am: ”The Black Eyed Peas ei hajoa koskaan!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

The Black Eyed Peas -yhtye ilmoitti aiemmin kesällä jäävänsä tauolle maailmankiertueensa jälkeen. Fanit järkyttyivät pian taukouutisen jälkeen huhuista, joissa väitettiin suosikkiyhtyeen hajoavan. Muun muuassa supertähti Kanye West vihjaili tauon olevan pysyvä.

Nyt yksi yhtyeen keulahahmoista Will.i.am tyrmäsi väitetyt hajoamishuhut Twitter-blogissaan. Hän muun muuassa kirjoitti ettei The Black Eyed Peas -yhtye tule hajoamaan koskaan. Laulajatähti uskoi myös Kanye Westin vain erehtyneen taukouutisesta.

– Ehkä Kanye West vain vihjaili bändimme jäävän tauolle, mutta vain vähäksi aikaa. The Black Eyed Peas ei tule koskaan hajoamaan, se on mahdotonta, Will.i.am kirjoitti Twitter-blogissaan.

The Black Eyed Peas -yhtyeen tähti Will.i.am joutui taannoin rikoksen uhriksi, kun hänen Bentley-autoonsa murtauduttiin. Lopulta supertähti teki itse poliisin työn ja paikallisti automurron tekijät, jotka olivat vieneet myös artistin iPadin, joka oli varustettu seurantaohjelmalla.