Jennifer Lopez ostaa tämän 18 miljoonan dollarin ökyhuvilan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Latinolaulajatar Jennifer Lopez erosi äskettäin miehestään Marc Anthonysta seitsemän avioliittovuoden jälkeen. Love?-albumillaan takaisin hittilistojen kärkeen noussut tähtiartisti nähdään myös American Idol -ohjelman tuomaristossa.

Nyt ökyrikkaan Hollywood-kaunottaren uutisoitiin pröystäilevän oikein olan takaa. Lopez nimittäin aikoo ostaa 18 miljoonan dollarin luksushuvilan New Yorkin arvostetulta Hamptonin alueelta. Rantalukaalista löytyy seitsemän makuuhuonetta ja takkaa, yhdeksän kylpyhuonetta, kaksi pesutupaa, valtava autotalli ja hissi. Eronneella latinolaulajaparilla on kolmevuotiaat kaksoset, Emme-tytär ja poika Max.

Katso kuvat lukaalista tästä.

Unelmapariskunnan avioeron syyksi epäiltiin myös 42-vuotiaan Lopezin ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Äskettäin latinokaunottaren kuitenkin uutisoitiin olleen intiimeillä treffeillä näyttelijäkomistus Bradley Cooperin kanssa. Tähtien eroon kerrottiin vaikuttaneen myös muun muuassa Jenniferin sitoutuminen skientologiaan.