Justin Bieber vuokrasi valtavan elokuvateatterin treffejä varten

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber raivostutti äskettäin fanejaan julkaisemalla kuhertelukuviaan tyttöystävänsä kanssa Twitter-blogissaan. 17-vuotias supertähti on seurustellut jo pidempään kollegansa Selena Gomezin kanssa ja kaikki fanit eivät ole vieläkään hyväksyneet suhdetta.

Nyt kanadalaislaulaja todisti olevansa loistavaa poikaystävämateriaalia ja paljasti romanttisen puolensa. Hän nimittäin järjesti kullalleen Selena Gomezille hulppeat treffit. Bieberin kerrottiin vuokranneen kokonaisen elokuvateatterin käyttöönsä, jotta he voisivat katsoa Titanic-elokuvan kahdestaan.

Popparin kerrottiin yllättäneen Gomezin heidän ystävänsä laulaja Demi Lovaton konsertin jälkeen. TMZ-sivuston mukaan Bieber oli kuiskannut tyttöystävänsä korvaan ”tule mukaani” ja vienyt tämän Los Angelesin Staples Centre -teatteriin. Teinitähtien yksityiseen käyttöön varattuun teatteriin mahtuu jopa 20.000 katsojaa.

YouTube-palvelusta megatähdeksi noussut Justin Bieber yllätti äskettäin paljastamalla perhehaaveitaan. Hän nimittäin kertoi haluavansa olla nuori isä ja mennä naimisiin 25 – 26 -vuotiaana. Fanit reagoivat jälleen kerran vahvasti kanadalaistähden uutiseen. Moni toivoikin ettei Bieber menisi naimisiin tämänhetkisen tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Jotkut fanit myös uskoivat teinitähden menevän heidän kanssaan naimisiin.