BB-Suvi vahvisti peiton heiluneen makuuhuoneessa

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon tulisin asukas BB-Salar on saanut talossa jo useita raivokohtauksia. Turkulainen nuorukainen muun muuassa uhkasi pahoinpidellä BB-Sebastianin kun tämä pieraisi pilailumielessä Salarin kasvojen vieressä.

Asukkaat asustelevat parhaillaan talon tehtäväalueella Karavaanarit-viikkotehtävän merkeissä. Jatkuvasti Big Brother -talon sääntöjä uhmaava Salar saikin jo tehtävän alkumeiningeissä rangaistuksen. Tänään asukkaat ovat viettäneet aurinkoista päivää asuntovaunualueellaan.

Liekö auringonvalo tuonut esille Salarissa pehmeämpiäkin puolia, sillä nuorukainen näyttää tunteensa jatkuvasti talon uusimmalle naisasukkaalle BB-Veeralle. Salar nimittäin kiehnäsi Veeran kanssa auton etupenkillä ja muun muuassa suuteli tamperelaiskaunotarta pitkään. BB-Annika kuunteli orastavan parin keskusteluja ja oli iloinen siitä, että Salarista löytyi hellä puoli.

– Mä oon rakastunut, BB-Salar hihkui tehtäväalueella.

Aiemmin talossa muun muuassa 34-vuotias BB-Suvi vihjaili ”hoidelleensa” Salarin eräänä yönä. Salaria kuumoteltiinkin peiton alla tapahtuneista liikkeistä, mutta mies väitti vain ”silitelleen” Suvia. Sittemmin Salar onkin ottanut monta kertaa yhteen räväkän Suvin kanssa.